Onze werkwijze

Hondenschool De Doorzetter bestaat vanaf zomer 1998. In de loop der jaren hebben we gemerkt dat er vooral mensen op onze cursussen afkomen die hun hond willen opvoeden en niet zo zeer willen africhten. Al vanaf het begin geven wij de zogeheten ‘P.R.E.T.-cursus’, die inmiddels befaamd is in Groningen en omgeving. Voor veel mensen zijn de groepscursussen niet alleen erg leerzaam, maar ook een gezellige aangelegenheid. Ook daar staan we om bekend. We vinden het belangrijk om op een ontspannen manier les te geven.

De Doorzetter kent een veelzijdig aanbod, dat bestaat uit groepslessen op verschillende niveaus, persoonlijke begeleiding en workshops. We starten iedere 4 weken met een nieuwe puppycursus op de locatie in Haren. In de agenda kun je zien wanneer de startdata zijn.

Daarnaast kun je met alle vragen over honden bij De Doorzetter terecht. Alles is mogelijk; er is enorm veel ervaring en kennis aanwezig, die we graag delen met andere hondenbezitters.

Heb je vragen? Wil je meer informatie? Aarzel niet en neem contact met ons op via 06 – 37 34 24 01 of stuur een mailtje naar info@hondenschooldedoorzetter.nl.

We hopen jou en je hond binnenkort te ontmoeten bij De Doorzetter!