Het einde van 2016 is in zicht. Voor De Doorzetter was het een heel mooi jaar. We vonden een nieuwe locatie voor de groepstrainingen. Velen hebben dit jaar de weg naar de Mikkelhorst gevonden om een training met hun hond te volgen. Ook hebben we veel mensen kunnen helpen met de problemen met hun hond of honden door persoonlijke begeleiding.
Wat gaat het nieuwe jaar ons brengen? We gaan flink aan de weg timmeren in 2017! Het team van De Doorzetter is behoorlijk gegroeid en bestaat nu uit 6 personen. We gaan op zoek naar een 2e locatie zodat we onze activiteiten kunnen uitbreiden. De Mikkelhorst is een prachtige locatie maar voor sommige van de activiteiten die we in de planning hebben is het minder geschikt. Zo zoeken we naar een grote overdekte ruimte met opslagmogelijkheid om bijvoorbeeld behendigheidstoestellen voor agility-training te kunnen bergen.
Bij een nieuw jaar hoort een wens. Mijn wens is vrede voor alle mensen en dieren. Speciaal voor alle honden die soms jarenlang in een opvang zitten wens ik dat velen daarvan in 2017 een definitief huis zullen vinden!